• +38 066 765 72 53
  • kungfuvietnam.ua@gmail.com

Курси жіночої самооборони

жіноча самооборона

Курси жіночої самооборони

Самооборона для жінок починається з рішучості

Освоювати навички самооборони ніколи не пізно. Тут не важливий вік і
фізична сила. Насамперед, це тренування рішучості.

Як не дивно, найскладніше це навіть не засвоювання самих технік, а подолання своїх внутрішніх бар’єрів. Без правильної методики та підходу техніки не працюватимуть. Загартування психологічної готовності сміливо діяти у критичний момент — доволі актуально для жіночої самооборони.

На заняттях ми детально познайомимося з усіма нюансами, не тільки технічними, а й правильним моральним та психологічним настроєм, коли це буде потрібно в критичній ситуації.

Заняття веде Фам Чунг Тхань — майстер бойових мистецтв та військовий, який більш ніж 20 років навчає українців кунг фу, самозахисту, бойовим технікам в’єтнамського спецназу, ножовому бою, а також східним дихальним вправам як оздоровчим методикам.

За роки викладання в Україні, Майстер Тхань розробив свою унікальну методику для тренувань, зібравши найкращі східні бойові техніки та адаптував їх під наші реалії. Прийоми, яким він навчає — перевірені на практиці та не вимагають великої фізичної сили.

На заняттях з жіночої самооборони ви вивчите спочатку необхідну базу, але це будуть ті прийоми, якими ви майже одразу зможете оволодіти: це робота з підручними предметами такими як тактична ручка (також ії називають куботан або явара), також ви дізнаєтесь прості, але дієві способи виходу з захвату, залому і дієві методи контр атаки, яки доступні кожній жінці незалежно від віку та фізичної підготовки.

Ми рекомендуємо відвідати мінімально 12 занять, для опанування базової бази. Але, пам’ятаємо, що для того, щоб тіло «записало» новий рух у м’язову пам’ять, треба три тисячі повторень. Для того, щоб головою зрозуміти що до чого і навіщо ті рухи ще три тисячі. І ще раз три тисячі повторень, щоб все це дійшло до автоматизму. Тобто, дев’ять тисяч повторень.

Тож все залежить від вас, але треба пам’ятати, що ваша безпека насамперед залежить від вас самих, і лише потім від допомоги ззовні.

Запрошуємо вас на тренування по самозахисту для жінок.
Розклад занять: Вт-Чт, з 20:00 до 22:00, Київ, Гарматна 7, м. Шулявська
Пробне заняття: 350 грн
Абонемент на міс: 2500 грн
тел. для запису (Вайбер) 066 765 72 53

Тренуйтеся і бережіть себе!

-->
-->